Bij u thuis

Diner bij u thuis

Housewarming, diner met vrienden, een verjaardag, tuinfeest of uw bruiloft… zomaar wat momenten die u thuis kunt vieren. In een kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken wij uw wensen en maken we samen met u een creatieve invulling van uw feest.

Van een borrel met fingerfood tot een outdoor-cooking in de tuin en van informele high tea tot exclusief bruidsdiner: Alles kan!

Wij nemen u al het werk uit handen: De boodschappen, het koud zetten van de drank en het dekken van de tafel, zodat u alle tijd heeft voor uw gasten.

En denkt u dat u na een gezellige avond nog tot in de late uurtjes staat af te wassen? Ook dat nemen wij u natuurlijk uit handen. Meer informatie

 

Workshop bij u thuis

Wilt u met vrienden of familie in een ongedwongen sfeer een gezellige avond?  Dan komen wij bij u thuis om een kookworkshop te geven. Eerst serveren wij een glas Prosecco en daarna gaan we met z’n allen uw keuken in!

Wij zorgen voor voldoende materiaal, zodat ieder mee kan doen. En ook al bent u geen keukenprins, u zult een geweldige avond hebben. En na een dik uur hard werken in de keuken gaat u gezellig samen aan tafel, waar u geniet van uw zelfgemaakt diner, uiteraard met passende wijnen. Wij ruimen in de tussentijd uw keuken op, zodat u ook naderhand kunt terugkijken op een gezellige en hopelijk leerzame avond! Lees meer